Balinarska Zveza Slovenije
31.maj 2020ob 13:51 *
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.
Novice:
 
   Domov   Pomoč Išči Koledar Prijava Registracija  
Strani: 1 [2] 3
  Natisni  
avtor Tema: Prestopni rok in registracija igralcev za tekmovalno sezono  (Prebrano 29697 krat)
Stane
balinarski navdušenec
***
Objave: 123


Ogled Profila Email
« Odgovori #15 dne:: 02.julij 2015ob 21:28 »

Ja kdaj zavraga bo konec te šlamparije?
Če ni sposobnega človeka,ki bi naredil red naj se dobi koga od zunaj.
Lige so končane pa se ne ve kje bo kdo igral v naslednji sezoni?
S R A M O T A  za BZS

Lp
Prijavljen
Daniel Rožman
vodstvo BZS
balinarski navdušenec
*****
Objave: 137


Ogled Profila Email
« Odgovori #16 dne:: 03.julij 2015ob 08:31 »

Prestopni rok poteka od 29.6.2015 do 10.7.2015, datum je tudi naveden v koledarju tekmovanj.
Z veseljem bi vsem poslali prijavnice za ligaška tekmovanja, vendar zaradi znanih zapletov v 1. ligi zahod ne moremo sestaviti lig.
Upam, da bo več jasno drug teden, 7.7.2015 zaseda disciplinska komisija.
Prijavljen
Balinc
pridruženi član
*
Objave: 40


Ogled Profila Email
« Odgovori #17 dne:: 03.julij 2015ob 10:39 »

Zdravo,
mogoče pa kakšen igralec čaka razplet s 1. ligo zahod.
Potem naj se pa registrira oz. prestopi kar na pamet ??
Najprej razčistite zadevo s 1. ligo, potem pa dajte ven za prijavo ekip v lige in prestope igralcev.
hvala
Prijavljen
Frenk
član
**
Objave: 51


Ogled Profila Email
« Odgovori #18 dne:: 09.julij 2015ob 09:02 »

Dolgo se nisem oglasil, komentiral …redno pa prebiram vse kar se napiše na forumu. Tako kot precej drugih, sem mnenja, da bi morali na forumu odgovarjati na polemike, vprašanja, komentarje… , saj ga prebira veliko balinarjev in tudi ostalih. Smatram, da je dolžnost organov BZS, da se ukvarja tudi s tem, saj sicer ni nobenega načina, da bi nevedni prišli do novic o dogajanjih, predvsem aktualnih.

Aktualno je trenutno stanje. Prestopni rok (še en dan), pa se ne ve, kdo kje in zakaj. Disciplinski postopki, pa se ne ve o dogajanju nič, pa še kaj bi se našlo.

Upam, da bom vzpodbudil dobro voljo kogarkoli, ki bo lahko komentiral oz. seznanjal širšo balinarsko in drugo javnost, kaj se dogaja.  Hvala.
 Smeško Smeško
Prijavljen
Jožko Petrič
ekspert
*****
Objave: 868Ogled Profila
« Odgovori #19 dne:: 09.julij 2015ob 11:01 »

Frenk
Kdo pa ti bi lahko odgovoril, predsednik TK se ima raje za selektorja in gre na potep po turnirjih, seveda zna tudi pisati prijave, ima pa eno težavo nima ogledala.
Moje mišljenje je, da je glavni krivec za nastalo situacijo, saj je njegovo prestavljanje tekem, ki ni bilo v skladu z pravili, (vsak si jih lahko prebere) klubom omogočilo mahinacije, če so to res bile.
Prestavljeno je bilo tudi DP dvojice U14, sekretar je napisal, da v dogovoru vodji, pa sem v prijetni temperaturi pri 37 stopinjah v senci povprašal vodje a o tem ni nihče  vedel nič.
« Zadnje urejanje: 09.julij 2015ob 11:08 od Jožko Petrič » Prijavljen
Smozina
pridruženi član
*
Objave: 39


Ogled Profila Email
« Odgovori #20 dne:: 09.julij 2015ob 11:57 »

Pozdrav

sem imel prepoved pisanja z strani kluba zaradi moje neposrednosti in napačnega izbiranja besed pa sem si rekel,da sem svoboden človek z pravico izražanja-naj se zgodi karkoli bom spet postal dejaven...

Pravila-pa recimo raje balinarski zakoni,so napisani in se jih je potrebno držati-nadgrajevati jih bo potrebno,se strinjamo vsi--ne pa jih spreminjati,tik pred zdajci,da se rešujejo zapleti,ki bi morali biti že rešeni,posledično pa se pojavijo novi...Tisti,ki se jih ne držijo naj odstopijo z položaja in dajo možnost zagnanim,marljivim in nepristranskim ljudem.Predlog-predsednik  naj zavzame predsedniško držo in ukrepa z odgovornostjo in trdo roko dobrega gospodarja v zrelih letih.Pa brez zamere g.predsednik,ker vem,da bereš tole.Samo prijateljski nasvet Davčarja,ki določenih stvari in dejanj ne tolerira na nobenem področju.Sem pripravljen pomagat,vendar se sprašujem ali niso lobiji znotraj BZS in pa moja neposrednost prevelika ovira za mojo kandidaturo v izvršni odbor,kjer bi lahko sprožil marsikatero konstruktivno debato podprto z argumenti klubov,igralcev,medijev,sponzorjev in mojega večletnega udejstvovanja-beri poznavanja situacije ter predlagal rešitve za tekočo in prihodnjo (je treba razmišljati tudi o prihodnosti) problematiko v tem športu,ki nam je vsem tako pri srcu :-)

Lep dan še naprej

Simon Možina
Prijavljen
Mixa
ekspert
*****
Objave: 571


Ogled Profila
« Odgovori #21 dne:: 09.julij 2015ob 15:57 »

res je Simon, pa še tole :

evo, zdele se mi je porodila SUUUUUPER ideja, in prosim delite da zadeva pride do voždov na BZS :
''predlagam, da se Šempeter (brez DU) uvrsti v super ligo , ob njemu še Postojna in nenazadnje da dobimo ustrezno parno število klubov še Zabiče !! a kaj pa to  Cheesy
pa enkrat za razliko ŽELJO po napredku nagradimo ne kaznujmo!

Sandi je absolutno izvzet od vseh mojih kritik!!!
Prijavljen
Balinc
pridruženi član
*
Objave: 40


Ogled Profila Email
« Odgovori #22 dne:: 09.julij 2015ob 19:30 »

Najprej naj se sestavi katere ekipe bodo nastopale v državnik ligah.
Šele potem naj bo prestopni rok in registracija igralcev. Bodo pa šli funkcionarji kasneje na dopust ali bodo pa od tam delali.
Edino kar zveza ne bo zamudila, je izdaja računov za kotizacijo za državne ligaše in za sodnike !
Prijavljen
Smozina
pridruženi član
*
Objave: 39


Ogled Profila Email
« Odgovori #23 dne:: 09.julij 2015ob 21:32 »

Miha-v tvojem komentarju nisem zasledil nobene "kritike" tako,da se sprašujem o čem govoriš,ko praviš,da je Sandi izvzet-hm iz česa-mojega pisanja z katerim se strinjaš-hm?Mogoče bi rad kaj "skritiziral" pa ne upaš?Jaz imam samo dobre namene,da smo si na jasnem in ne kritiziram ampak podajam predloge in nasvete.Kritika drugače pomeni analizo novega znanstvenega ali umetniškega dela zaradi splošne presoje in ločitve pozitivnih in negativnih sestavin.Tam pa zaenkrat-beri pri kritikah novega pravilnika,še nismo ;-)
Prijavljen
Mixa
ekspert
*****
Objave: 571


Ogled Profila
« Odgovori #24 dne:: 10.julij 2015ob 06:39 »

so bile in še bodo kritike Simon, v tem konkretnem primeru pa je izvzet kot ''vožd' !
pa lep pozdrav u Železn'ke!
Smeško
Prijavljen
Stane
balinarski navdušenec
***
Objave: 123


Ogled Profila Email
« Odgovori #25 dne:: 10.julij 2015ob 14:43 »

Kaj je sploh sedaj uradnega,ko je zadnji dan prestopnega roka,pa se še vedno nič ne ve?
Kaj je sedaj s to našo BZS in njenim vodstvom in raznimi komisijami?
Upam,da bodo do polnoči kaj storili,če so sploh še sposobni.
Kdo kje igra,če sploh kje igra?
Res je žalostno.
Lp Stane
Prijavljen
Zarjan
balinarski navdušenec
***
Objave: 132


Ogled Profila Email
« Odgovori #26 dne:: 10.julij 2015ob 17:30 »

Pred hudimi preizkušnjami je danes disciplinska komisija, upam, da bodo uspešni tako, ali tako, da povlečejo prave poteze, ki ne bodo hudo zarezale v klimo, ki je že tako ali tako načeta.  V bodoče pa porihtati našo balinarsko zakonodajo, ki je včasih dvoumna, uvesti takšna pravila, ki bodo onemogočala ali pa vsaj zmanjšala možnost dogovarjanja rezultatov (velja medsebojno srečanje, playoff, playout...), ker vsega se v nobenem sistemu, preprosto, ne da preprečiti, se pa lahko vsaj zmanjša in že to bo napredek. Res je tudi to, da moramo vsi po vrsti začeti razmišljati v pravilni smeri, sicer bomo s tem lepim športom, ki žal ne sodi v vrh po popularnosti, kaj kmalu končali. To pa bi bil za tiste, ki ga imamo radi hud udarec.


Lp, Zarjan Kocina 
Prijavljen
Sandi Kofol
član
**
Objave: 71


Ogled Profila
« Odgovori #27 dne:: 10.julij 2015ob 18:59 »

Na veliko stvari o katerih tukaj pišete, sem odgovoril v mojem prispevku "Novičke".
Simon, me zelo veseli, da si se odločil aktivirati, nič nimam proti neposrednosti in direktnosti, jo celo cenim, zmotili so me pa nekateri tvoji prispevki v preteklosti, ki so bili nespoštljivi, s prispevki pod to temo si dokazal, da znaš pisati direktno in istočasno spoštljivo.
Če je vse res, kar navajaš (mnenja igralcev, sponzorji, mediji) me izredno veseli in bom prvi, ki se bo zavzemal, da prideš v naslednji Izvršni odbor, če se bom odločil, da še enkrat kandidiram. Bi si pa pred tem želel, da svoje konkretne predloge podaš že pred tem. Da dokažeš, da ne gre le za besede ampak, da znaš to realizirati tudi v dejanjih. Ne rabiš čakat, da boš član, te bom celo povabil na Izvršni odbor, kjer bomo to obravnavali in ti dal besedo, da komentiraš svoje predloge in repliciraš na eventuelne pomisleke prisotnih. Sem zelo odprt do tega.
Kar se tiče mojega načina predsedovanja, sem že pisal in bom samo zaključil, da imava na to različna mnenja, poglede in percepcijo.
Za konec pa še to, prispevki nekaterih v tej temi ponovno potrjujejo moje že večkrat izražen pogled, kako zelo so se nekateri pripravljeni angažirati in izraziti svoje ogorčenje, ko gre za klubske in osebne interese, na žalost pa premalo, ko gre za interese Zveze (pod to mislim skupno dobrobit slovenskega balinanja).
Lepo se imejte.
Prijavljen

Sandi
Ervin Ozbič
urednik
veteran
*****
Objave: 1096


Ogled Profila Email
« Odgovori #28 dne:: 11.julij 2015ob 16:06 »

Moj predlog je, da prve štiri ekipe v 1. ligi zahod igrajo play off.
Prijavljen
Smozina
pridruženi član
*
Objave: 39


Ogled Profila Email
« Odgovori #29 dne:: 13.julij 2015ob 19:49 »

Pozdrav g.predsednik in ostali ljubitelji balinanja.

Z veseljem se udeležim naslednjega srečanja.Rad pa bi vedel za datum vsaj 2 meseca pred sestankom,ker bo treba uskladiti termine novinarjev-novinark,potencialnih sponzorjev,predstavnikov klubov,igralcev-igralk z izkušnjami v tujini,županov-županij,narediti ankete itd...vse prediskutirati z naštetimi že pred sestankom---zelo kompleksna zadeva,če jo hočemo izpeljati profesionalno in predvsem v dobrobit balinanja.Preveč za enega človeka in že zdaj povem,da v primeru občutka,da bi se moral kakorkoli dokazovati in to izpeljati sam takoj odstopam od nadaljnega svetovanja-star pregovor iz naših koncev VEČ GLAV VEČ ZELJA :-)
Prijavljen
Strani: 1 [2] 3
  Natisni  
 
Pojdi na:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!