Balinarska Zveza Slovenije
31.maj 2020ob 15:22 *
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.
Novice:
 
   Domov   Pomoč Išči Koledar Prijava Registracija  
Strani: [1]
  Natisni  
avtor Tema: KONČATI PRVENSTVO  (Prebrano 554 krat)
Sodnik
balinarski navdušenec
***
Objave: 239


Ogled Profila Email
« dne:: 19.april 2020ob 08:05 »

Moj predlog Odboru BZS je, da se konča tekmovanje v Super ligi in istočasno animira kakšno od TV hiš za prenos kakšne od tekem. Ker na TV ni direktnih prenosov drugih športnih panog bi bila to edinstvena prilika, saj so ljudje že siti gledanja starih posnetkov. Kaj bi s tem dobili? Verjetnost, dviga popularnosti tega športa. Ker balinarska tekma traja do 5 ur bi TV prenos lahko začel po prvih igrah in bi predstavitev pričela pred tehničnih igrah. Kaj bi to pomenilo v finančnem smislu ne vem, bi pa vsekakor prineslo več popularnosti temu športu in mogoče tudi zanimanje kakšne od TV hiš, da bi v bodoče še kdaj prenašala kakšno tekmo.
Kako naprej z ostalimi ligami bi se pa usklajevalo naknadno.

Lep pozdrav balinarjem!

Čedo Banjac
Prijavljen
Simon Maljevac
veteran
******
Objave: 1022


Ogled Profila
« Odgovori #1 dne:: 20.april 2020ob 11:29 »

Pozdravljeni,

Tekmovalna komisija je glede njihovih predlogov v zvezi z zaključkom/nadaljevanjem ligaških tekmovanj sredi aprila kontaktirala vse državne ligaše. V večini smo dobili odzive, da zaenkrat z morebitnim zaključkom tekmovanja počakamo. Takšne so bile tudi želje vseh superligašev. BZS bo skušala upoštevati želje klubov in tekmovanje zaključiti na čim bolj športen način, brez oškodovanja klubov, ki so v sezono 2019/20 vložili kar nekaj truda, časa in finančnih sredstev.

Zaenkrat dokončne odločitve o nadaljevanju/prekinitvi še ni. Tekmovalna komisija BZS bo tudi v naslednjih tednih v kontaktu s klubi in bo skupaj z njimi skušala najti najboljšo rešitev.

Trenutno velja prepoved vsakršnih tekmovanj (in skupnih treningov), tako da so morebitni prenosi balinarskih tekem v tem trenutku nemogoči. Predstavnik za stike z javnostjo BZS redno obvešča vse slovenske medije (tiskane, radio, TV, splet, tiskovne agencije,..) o vseh balinarskih aktivnostih. Pred časom smo bili tudi v kontaktu z določenimi agencijami glede dodatnih spletnih prenosov tekem (poleg Hegy TV), vendar bi to terjalo bistveno previsoka finančna sredstva. S strani ostalih TV hiš pa pozitivnih odgovorov na naše predloge nismo prejeli.

Lep pozdrav

Simon Maljevac
Vodja pisarne BZS
Prijavljen
Strani: [1]
  Natisni  
 
Pojdi na:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!