Balinarska Zveza Slovenije
02.april 2020ob 04:43 *
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.
Novice:
 
   Domov   Pomoč Išči Koledar Prijava Registracija  
Strani: [1]
  Natisni  
avtor Tema: KVALIFIKACIJE ZA PRVO DRŽAVNO LIGO  (Prebrano 1132 krat)
Boštjan
urednik
ekspert
*****
Objave: 695Ogled Profila WWW Email
« dne:: 22.junij 2019ob 12:49 »

Zmagovalca druge državne lige vzhod center in druge državne lige vzhod sever, TRATA MLADI in ROGAŠKA sta se odpovedala kvalifikacijam za napredovanje v prvo državno ligo v prihodnji sezoni. Kvalifikacijam se je odpovedala tudi drugovurščena ROGOVILA TELE TV, tako da imata v morebitnem kvalifikacijskem dvoboju prihodnji konec tedna pravico nastopiti ekipi HOČE in CESTA.

Predstavnika obeh klubov sta pisno obveščena, pozitivni ali negativni odgovor pa pričakujem do ponedeljka, 24. junija 2019.

Sklep IO - na 13. seji
Po končanem ligaškem tekmovanju v sezoni 2018/2019 napredujeta v Super ligo prvo uvrščeni ekipi dosedanje Prve lige Vzhod in Prve lige Zahod.V primeru da eden izmed prvakov Prve lige Vzhod in Prve lige Zahod ne želi napredovati v Superligo, bosta odigrala kvalifikacije (2 tekmi) 2 uvrščeni ekipi Prve lige Vzhod in Prve lige Zahod.V primeru da tudi 2 uvrščeni ekipi ne želita napredovati v Superligo, bosta odigrala kvalifikacije (2 tekmi) 3 uvrščeni ekipi Prve lige Vzhod in Prve lige Zahod in tako daljedo 7 uvrščenih.V primeru da tudi 7 uvrščeni ekipi ne želita napredovati v Superligo, bo Superliga štela manj kot 10 članov.V primeru da nihče od prvakov Prve lige Vzhod in Prve lige Zahod ne želi napredovati v Superligo imata to možnost obe 2 uvrščeni ekipi Prve lige Vzhod in Prve lige Zahod.Enotno Prvo ligo sestavljajo 2-5 uvrščene ekipe sedanje Prve lige Vzhod in Prve lige Zahod (lahko tudi zmagovalca Prve lige Vzhod in Prve lige Zahod, v primeru, da ne želita napredovati v Superligo) ter prvo uvrščene ekipe Druge lige Vzhod in Druge lige Zahod.V primeru da eden izmed prvakov Druge lige Vzhod in Druge lige Zahod ne želi napredovati v Prvo ligo, bosta odigrala kvalifikacije (2 tekmi) 2 uvrščeni ekipi Druge lige Vzhod (pred tem pa še 2 uvrščeni ekipi Druge lige Vzhod center in Druge lige vzhod sever) in Druge lige Zahod.Drugo ligo Vzhod sestavljajo tri zadnjeuvrščene ekipe iz dosedanje Prve lige Vzhod, 2-5 uvrščene ekipe iz Druge lige vzhod, eno preostalo mesto zapolni poraženec kvalifikacij med prvakoma Druge lige vzhod center in Druge lige vzhod sever, eno mesto zapolni 2 uvrščeni Druge lige vhod sever, eno mesto pa zapolni zmagovalec kvalifikacij med prvaki OBZ Vzhod (Dolenjska, Gorenjska, Ljubljana, Maribor, Šaleška).Drugo ligo Zahod sestavljajo tri zadnjeuvrščene ekipe iz dosedanje Prve lige Zahod, 2-6 uvrščene ekipe iz Druge lige Zahod, dve prosti mesti zapolnita kvalifikanta iz območnih OBZ.Igralni dan za ekipe Super lige in ekipe Prve lige je sobota.Igralni dan za ekipe Drugo ligo Vzhod je petek, za Drugo ligo Zahod pa sobota.
« Zadnje urejanje: 22.junij 2019ob 12:51 od Boštjan » Prijavljen

Kdor dela, ta tudi greši ...
Boštjan
urednik
ekspert
*****
Objave: 695Ogled Profila WWW Email
« Odgovori #1 dne:: 24.junij 2019ob 11:32 »

BK HOČE se uradno odpoveduje pravici do kvalifikacij za prvo državno ligo v sezoni 2019/2020, medtem ko je BK CESTA potrdila nastop v kvalifikacijah. S tem je BK CESTA  avtomatsko pridobila pravico do napredovanja v prvo državno ligo v naslednji sezoni 2019/2020.
« Zadnje urejanje: 24.junij 2019ob 11:38 od Boštjan » Prijavljen

Kdor dela, ta tudi greši ...
Strani: [1]
  Natisni  
 
Pojdi na:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!