Balinarska Zveza Slovenije
05.julij 2020ob 18:17 *
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.
Novice:
 
   Domov   Pomoč Išči Koledar Prijava Registracija  
Strani: 1 2 [3]
  Natisni  
avtor Tema: Forum  (Prebrano 15249 krat)
Ervin
gost
« Odgovori #30 dne:: 17.september 2008ob 19:19 »

Nevem, če je glih hitro in učinkovito.  Shocked
Prijavljen
Boštjan
urednik
ekspert
*****
Objave: 695Ogled Profila WWW Email
« Odgovori #31 dne:: 27.oktober 2008ob 10:32 »

Spoštovani

Zadnji konec tedna so se pojavile težave pri dostopanju do foruma BZS. Razlog temu so nujna vzdrževalna dela na strežniku gostitelja. Za motnje se iskreno opravičujem. 
Prijavljen

Kdor dela, ta tudi greši ...
Sodnik
balinarski navdušenec
***
Objave: 239


Ogled Profila Email
« Odgovori #32 dne:: 10.julij 2012ob 07:45 »

Ko pride čas se mora človek posloviti. Ta čas je prišel tudi za Mateta Antunoviča, človeka ki smo ga videvali na mnogih igriščih po Sloveniji, zadnja leta pa pred vsem v Ljubljani. Še nekaj let nazaj je igral aktivno pri BS-3 kamor je zahajal skoraj do konca svojih dni. Ko ni več mogel 'tuči' je prenehal igrati, ker mu je 'tolka' bila glavna balinarska prvina. Vsi, ki smo ga poznali vemo da je bil izredno dober 'tolkač', vodja ekipe in motivator. Pri njemu so se učili mnogi sedaj uveljavljeni balinarji. Vedno so mi bili všeč njegovi balinarski komentarji in njegova neposrednost v kontaktih z ljudmi, ki jih je poznal dolga leta, z katerimi in proti katerim je balinal.

Mate počivaj v miru!
Prijavljen
Zarja07
pridruženi član
*
Objave: 30


Ogled Profila
« Odgovori #33 dne:: 28.februar 2013ob 22:09 »

Čestitke tudi iz MB za novo spletno stran. Z veseljem sem si jo ogledal in obujal spomine na čase, ko sem bil tudi sam del dogajanja na Obali.

Pogumno naprej!

Lp, Bojan
Prijavljen
BZS
veteran
******
Objave: 2402Ogled Profila WWW Email
« Odgovori #34 dne:: 01.april 2013ob 15:10 »

ZADNJI OBJAVLJEN PRISPEVEK POD OBJAVLJENIM IMENOM BZS

Po dolgem razmišljanju sem se odločil, da z današnjem dnem, po desetih letih objavljanja rezultatov in komentarjev na FORUMU, prej 8 let in pol v funkciji sekretarja in zadnje leto in pol v vlogi mladega upokojenca, z objavljanjem svojih prispevkov PRENEHAM. Brez razloga. Tako sem se pač odločil.
FORUM je bil vsaj zame pomembna, predvsem pa enostavna in hitra oblika informiranja članstva in ljubiteljev balinanja nasploh. Upam si trditi da ni bilo medija ne v Sloveniji, ne kjerkoli v svetu, ki bi hitreje od FORUMA objavljal balinarske rezultate. Takoj po končanih tekmah, večkrat tudi v času tekmovanja. Nemalokrat tudi sredi noči. (SP mladinci v Čilu, SP ženske na Kitajskem itd.). Seveda brez pomoči sodnikov in vodij tekmovanj in dobrih prijateljev, ki so mi sproti sporočali rezultate iz prizorišč tekmovanja, uspeh obveščanja ne bi bil tak kot je bil. Zato s tega mesta vsem naštetim iskrena zahvala, za njihovo prizadevnost in pripravljenost.
Nikoli mi ni bilo težko. Pri svojem delu sem užival. Zato bom to svojo raboto verjetno pogrešal skupaj z vami. Verjetno bom še večkrat podzavestno prižgal računalnik, z namero, da pošljem novo sporočilo, nov rezultat. Pa ga ne bom.
Za nadaljnje obveščanje balinarske javnosti me ne skrbi. Tu so še Boštjan, Zdenko, Mali, Dani in še kdo. Tu je 100 registriranih članov Foruma. jaz pa grem v ilegalo. Tako kot so šli pred mano, nekdaj redni Forumaši; Jež, Sodnik, Branko in še kdo. Upam, da jih bodo (nas bodo) zamenjali novi. BALINARSKI FORUM mora ostati prva liga v obveščanju s področja balinanja. Forum je kot oglasna deska, kot pisma bralcev, na njem lahko sodeluje vsak registriran član foruma, brez cenzure, le nesramen in žaljiv ne sme biti v svojih komentarjih. V nasprotnem ga s strani Boštjana čaka opozorilo, ukor ali celo izključitev. Osebno menim, da je pisanje na Forumu na nivoju. Nekaj manjših izpadov je sicer na začetku bilo, v zadnjem času pa tega ni več.

To je torej s tega mesta moj zadnji prispevek na FORUMU. Z današnjim dnem (pravzaprav se je to že zgodilo v soboto, 30.marca 2013), sem objavil tudi zadnje rezultate na TELETEKSTU in na STATISTIKI. Glede na to, da sem to svojo odločitev že nekajkrat napovedoval in o njej tudi naglas spregovoril, upam, da sem bil s strani odgovornih tudi slišan in se bo hitro našla zamenjava.
Ljudi, ki so pripravljeni delati, na srečo ne bo nikoli zmanjkalo. Prej bo zmanjkalo dela, kot delavcev.
Seveda pa bom še naprej ostal eden najbolj zvestih uporabnikov Spletne strani BZS, Foruma, Statistike, Siol sportala ter Teleteksta in ostal še naprej zvest balinanju.

Pa še to. Na današnji dan sem vrsto let na Forumu objavljal prvoaprilske prispevke. Med njimi so bili vedno taki ki so bili potegavščina, pa tudi taki, ki so bili bili resnični. Tako je tudi letos. Razlika je le v tem, da sem pretekla leta 2.aprila obelodanil, katere prvoaprilske novice so bile resnične in katere ne. Letos tega ne bo, ker je današnji prispevek moj zadnji, 1.april pa še traja.
Lahko vam povem samo to, da je od današnjih 5. objavljenih člankov pod imenom BZS, najmanj eden resničen!
Uživajte še naprej!
Dušan
 
« Zadnje urejanje: 01.april 2013ob 15:34 od BZS » Prijavljen

BZS
Ciko
balinarski navdušenec
***
Objave: 119Ogled Profila
« Odgovori #35 dne:: 01.april 2013ob 16:04 »

Upam, da je ta prvoaprilska, ker drugače bo to velika izguba, ne samo za forum, ampak za večino novic s strani BZS. Ker treba je priznati, da smo večino novic dobili od tebe. V letu in pol je novi tajnik oz. sekretar uspel napisati 15 prispevkov za forum. Morda je bilo to prepuščeno tebi in je imel druge zadolžitve in bo po novem bolj aktiven tudi na forumu, saj vsi pričakujemo čim več novic, ne samo iz sosednjih držav, ki jih ljubitelji balinanja poiščejo, berejo in posredujejo tudi ostalim, ampak čim več novic iz Slovenije, vseh področij, ki jih pokriva BZS, da bomo čim bolj na tekočem vsi, ne samo izbranci.
Še enkrat hvala za vse informacije, ki si jih posredoval na forum.
Prijavljen
11115
ekspert
*****
Objave: 602


Ogled Profila Email
« Odgovori #36 dne:: 01.april 2013ob 16:12 »

Tole se bo treba fajn pogovorit z Duliko. Kar takole pa ne bo šlo!!!!!
Prijavljen
Sodnik
balinarski navdušenec
***
Objave: 239


Ogled Profila Email
« Odgovori #37 dne:: 01.april 2013ob 17:40 »

Duško se je šunke in pirhov prenajedel, pa klafta 'neumnosti', naj mu bo saj je 1. april (brez pisarije ne bo zdržal). OSTALI PA PAZITE NA ŽOLČNE KAMNE baje se te dni  množijo kar po tekočem traku. Sam nimam tega problema, ker so moji že odplavali po Ljubljanci proti Djerdapu!

Pa še lepo uživajte¨!
Prijavljen
Zarjan
balinarski navdušenec
***
Objave: 132


Ogled Profila Email
« Odgovori #38 dne:: 04.april 2013ob 14:02 »

Umrl je eden od ustanoviteljev Balinarskega kluba Goriška Brda Jerko Srebrnič. V klubu je deloval kot tajnik in dolgoletni predsednik. Kljub hudi bolezni je občasno še vedno prihajal na balinišče. Vesel je bil pridobitve štiristeznega balinišča v športnem parku Vipolže. Najbolj vesel pa je bil, ko je videl veliko število mladih balinarjev na "zukih". Jerko ima veliko zaslug za napredek balinarskega športa v Brdih, za to ga bomo člani Balinarskega kluba Goriška Brda še kako pogrešali.
Pogreb bo v soboto 6.4.2013 ob 16 uri. Dve uri pred pogrebom bo ležal v domači cerkvi v Medani.

BK Brda

Zarjan  
« Zadnje urejanje: 05.april 2013ob 06:43 od Zarjan » Prijavljen
11115
ekspert
*****
Objave: 602


Ogled Profila Email
« Odgovori #39 dne:: 04.april 2013ob 14:25 »

sožalje svojcem in balinarskim prijatlom v Goriških Brdih v imenu OBZ Dolenjska.
Prijavljen
11115
ekspert
*****
Objave: 602


Ogled Profila Email
« Odgovori #40 dne:: 06.oktober 2013ob 19:12 »

Zadnje čase po baliniščih Slovenije in tudi sicer poslušam kako je vse narobe na BZS in v reprezentancah ter kaj bi bilo potrebno spremeniti. Vse so to raznorazne čenče, največkrat gostilniške, podprte z maligani. Nobeden pa nima j..c, da bi svoje mišlenje napisal na forum BZS, v kolikor ima seveda čisto vest in dober namen. Največ ,,pljuvanja,, je po priljubljenem facebooku ali pa še to ne. Zato pozivam vse selektorje v Sloveniji ter strokovnjake take in drugačne vrste, naj administratorju spletne strani BZS pošljejo s svojega maila podatke, da dobijo geslo in se prijavijo na forum BZS. V kolikor hočejo s svojo konstruktivno debato doprinest k boljši kvaliteti balinanja v Sloveniji naj pišejo na tem forumu, katerega ljubitelji balinanja največ berejo.
Prijavljen
Mixa
ekspert
*****
Objave: 571


Ogled Profila
« Odgovori #41 dne:: 06.oktober 2013ob 19:17 »

Ja seveda ob realnem imenu, da vemo s kom se pogovarjamo!
Sem za, absolutno ker se lahko konstruktivna debata razvije !
« Zadnje urejanje: 07.oktober 2013ob 13:02 od BZS » Prijavljen
Ervin Ozbič
urednik
veteran
*****
Objave: 1111


Ogled Profila Email
« Odgovori #42 dne:: 07.oktober 2013ob 09:29 »

Se strinjam s teboj Miran.
« Zadnje urejanje: 07.oktober 2013ob 13:02 od BZS » Prijavljen
11111
poslanec
****
Objave: 326


Ogled Profila
« Odgovori #43 dne:: 07.oktober 2013ob 11:59 »

Kako je v BZS in v reprezentancah vse narobe poslušamo že 20 let. Pa vendar smo v tem obdobju, tako kot je včeraj zapisal Boštjan na spletni strani, osvojili nič več in nič manj kot 150 kolajn! Kdo jih ima še? Pljuvanje pa se še kar nadaljuje. Kakšno bo šele, če bomo na enem od prvenstev ostali brez kolajne?

Spomnim se ko je Slovenija, na Evropskem prvenstvu 2002 v Grudah prvič in doslej zadnjič, ostala brez odličja v članski konkurenci. (takrat za 4 mesta ni bilo kolajne ). Na izvršnem odboru je prišlo do skorajšnega linčanja selektorja in glasovanja o njegovi nezaupnici. Selektor je preživel in Slovenija je na naslednjem EP z njim osvojila 4 medalje, tudi eno zlato, na SP 2005 v Torinu pa je bila Slovenija najuspešnejša reprezentanca SP.
 Pa ne v prvem, ne v drugem primeru izvršni odbor, s častnimi izjemami, na svoji seji po prvenstvu ni izrekel pohvale niti igralcem niti selektorju.

Verjetno so osvojene medalje res plod srečnega naključja da smo imeli in da imamo v Sloveniji ves čas generacijo vrhunskih balinarjev in balinark, ki so imeli odlično osnovo in podporo v matičnih klubih, da pa pri tem ne smemo zanemariti niti strokovnega dela na zvezi, ki je skupaj z znanjem in talentom igralcev, pripomoglo k skupnem uspehu slovenskega balinanja, ki nam ga priznajo vsi, morda še najmanj mi sami.

Kljub dobremu namenu in pričakovanjem, si težko predstavljam konstruktivnih debat na forumu. Bolj se bojim, da bo vse skupaj bolj nadgradnja gostilniških debat.

Če pa je res v BZS in v reprezentancah vse narobe, potem naj tisti, ki tako mislijo,javno  nastopijo z vprašanji in argumenti na organih BZS, kar so imeli preko svojih delegatov na skupščini ali v izvršnem odboru, dovolj možnosti tudi do sedaj. Tudi pri imenovanjih oziroma izvolitvi selektorjev reprezentanc in nenazadnje tudi pri izvolitvi organov BZS.

Drugače pa sam do foruma nimam nobenih zadržkov, kar dokazujem tudi s svojimi bolj ali manj rednimi prispevki na forumu.

Zapisano, je moje osebno mnenje, za katerim stojim, a ga nikomur ne vsiljujem

Dušan Butinar
« Zadnje urejanje: 07.oktober 2013ob 13:02 od BZS » Prijavljen
Zdravc
poslanec
****
Objave: 259


Ogled Profila Email
« Odgovori #44 dne:: 07.oktober 2013ob 20:41 »

Bravo Dule in LP.
Prijavljen
Strani: 1 2 [3]
  Natisni  
 
Pojdi na:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!