Balinarska Zveza Slovenije
10.julij 2020ob 17:30 *
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.
Novice:
 
   Domov   Pomoč Išči Koledar Prijava Registracija  
Strani: 1 [2] 3
  Natisni  
avtor Tema: Državna prvenstva 2015 - DEČKI  (Prebrano 15944 krat)
11111
poslanec
****
Objave: 326


Ogled Profila
« Odgovori #15 dne:: 26.junij 2015ob 13:15 »

Nekoč so bila prvenstva v izključni pristojnosti TEKMOVALNE KOMISIJE, potem je prvenstva za dečke in mladince vzela v svoje roke KOMISIJA ZA MLADINO. Sedaj pa o prvenstvih odločajo kar VODJE EKIP ( izgleda da samo izbrani ). Demokracija ali anarhija?
Prijavljen
Mixa
ekspert
*****
Objave: 571


Ogled Profila
« Odgovori #16 dne:: 26.junij 2015ob 13:47 »

Zarjan

pridemo 28.6 na polfinale,  potem pa prespimo do 4.7. da se ne vozimo gor in dol!

hahahahhahahahahahahahahahahahahaahahahhaahahahahahahahahahahahahahaha

Pozdrav prijateljem balinanja v Brdih in drugje!!!

 Cheesy
Prijavljen
Sandi Kofol
član
**
Objave: 71


Ogled Profila
« Odgovori #17 dne:: 26.junij 2015ob 16:01 »

Med demokracijo in anarhijo je lahko zelo tanka meja, kaj od tega se udejani pa je odvisno od zrelosti ljudi.
Še enkrat več javno napišem, da dokler bom predsednik, ne bo diktature, ne bo "policijsko/birokratske" Zveze, pa čeprav je marsikdo mnenja, da gre v Zvezi trenutno  za anarhijo. Seveda prevzemam odgovornost za trenutno stanje v Zvezi, predvsem na področju državnih lig in delno državnih prvenstev je veliko prostora za izboljšave. Ne pozabite pa da prav ti dve področji nista bili in tudi nista v fokusu štirih področjih mojega programa, ki sem ga predstavil na volilni skupščini. Verjel sem, da je zrelost med balinarji dovolj visoka in da bomo razmišljali, kako bomo skupaj delali za balinanje, na žalost pa praviloma prevladajo klubski interesi in interesi posameznikov ampak to je očitno za večino normalen in pravi način razmišljanja. Manjšina izvzeta.
Kakorkoli, počakajmo, da disciplinski organi opravijo svoje delo v skladu s pravili in pravilniki in se o vseh nas, ki smo obdolženi, opredelijo. Mislim pa da ne rabim biti vedeževalsko navdahnjen, če napovem, da ne glede na rezultat, se bodo našli nekateri, ki bodo imeli veliko za povedati proti odločitvam...
Poskušal sem se izogniti uporabi pretiravanj, emocionalno nabitih izrazov in fraz, črno-belega razmišljanja, politično marketinškega jezika in še česa, s čemer nekateri smetijo na tem forumu.
Fajn bodite in lep dopust vsem, ki se nanj odpravljate.
Prijavljen

Sandi
11111
poslanec
****
Objave: 326


Ogled Profila
« Odgovori #18 dne:: 26.junij 2015ob 21:12 »

Beseda anarhija je letela konkretno na spreminjanje sprejetega in objavljenega državnega prvenstva za dečke, ki se ga dovoli spreminjati skupina vodij. Na pisanje so me spodbudili tisti, ki bi za spremembe morali vedeti, pa niso bili obveščeni. Njihovi zapisi so objavljeni, zato ne bom omenjal kdo so to.
Nikoli pa nisem trdil, da je v balinarski zvezi anarhija. Zato je zapisan stavek v zvezi diktature in policijsko birokratske zveze, čisto odveč, v kolikor je bil zapisan, samo zaradi mojega zapisanega stavka "Demokracija ali anarhija", ki je bil zapisan za konkreten primer.
Vse kar pišem je v dobrobit zveze. Nikoli nisem in ne bom rovaril proti zvezi, vodstvu in strokovnim službam. Če bi, bi pljuval tudi po sebi.
Na forumu pa se je in se bo smetilo. In tudi veliko pozitivnih besed je bilo zapisano. Pogrešam pa večji odziv imenovanih za posamezna področja, ki se ne oglašajo ne na forumu ne na njihovih straneh, z izjemo predsednika sodniške komisije in občasno morda še koga. Če pa ni uradnih informacij potem nastanejo dezinformacije, ki smetijo. 
Prijavljen
Zarjan
balinarski navdušenec
***
Objave: 132


Ogled Profila Email
« Odgovori #19 dne:: 27.junij 2015ob 11:49 »

Pozdravljeni,

ne bi želel polemizirat v tej pisni debati, želim le nekoliko replicirati tebi Sandi. Strinjam se z tvojim pisanjem vendar ne v celoti, prav za prav bi rad nekaj dodal. Za moje pojme ni vse smetenje kar se napiše na forumu. Mislim, da je forum sredstvo ali medij, kakor želiš, kjer ima vsak, ki je prijavljen, pravico povedati svoje mnenje. Ta mnenja so včasih konstruktivna, včasih malo manj, ali pa tudi nekonstruktivna, vendar tista mnenja, ki argumentirano opozarjajo na pomembne napake so za moje pojme še kako konstruktivna. Napake so za to, da se jih odpravlja ali pa popravlja, če sem lahko bolj konkreten je opozorilo Jožka Petriča popolnoma utemeljeno, ker nekdo ni opravil svojega dela. Kot organizatorji državnega prvenstva v dvojicah nismo dobili nobenega URADNEGA obvestila o spremembi datuma. Da sodniška komisija ne ve nič o tem je tudi narobe saj se je nekje veza prekinila. Kdo je odgovoren za državna prvenstva kar se mladih tiče, pa moramo enkrat za zmeraj razčistiti. Pa še nekaj, tisti, ki se na forumu oglašamo bodisi konstruktivno ali nekonstruktivno, po mojem mnenju želimo balinanju dobro, res, da včasih na ne dostojen način, a star pregovor pravi, da pes, ki laja ne grize. Hudo bolj nevarni so balinarskemu športu tisti, oprosti izrazu pametnjakoviči, ki se zberejo okoli balinišč, ko se dogajajo tekme in vse vedo in znajo, sicer pa molčijo in spet pregovor, tiha voda bregove dere. Imam predlog in sicer vodilne BZS bi pozval, da naključno obiščejo klube in povprašajo za mnenja o balinarskem športu. Vem, da je to časovno in stroškovno težko izvedljivo, a prepričan sem, da bi prišli do zanimivih in koristnih informacij in mnenj. Pa naj še dodam, če je moje pisanje smetenje, se na forumu ne bom več oglašal.

Lp, Zarjan       
Prijavljen
Sandi Kofol
član
**
Objave: 71


Ogled Profila
« Odgovori #20 dne:: 27.junij 2015ob 18:51 »

Ne rabite se prepoznavati v mojem pisanju tisti, ki ste že veliko naredili za balinanje in verjamem, da še boste. Po mojih kriterijih, nikjer ne piše, da so pravi, je pod "smetenje" bilo mišljeno pisanje, ki vključuje pretirano emocionalno črno belo pisanje, pretiravanje itd., kar sem napisal v predzadnjem odstavku.
Sam ne berem foruma redno in potem velikokrat z zamikom preberem ali izvem neke stvari, ki so tu napisane. Pa verjamem, da velikokrat s prevročo glavo.
Strinjam se, da smo naredili že veliko napak in še jih bomo, upam da jih bomo čim manj ponavljali.
Kar se pa tiče delanja ankete ob baliniščih, kjer laufajo velikokrat gostilniške napake, verjamem da so celo marsikdaj podprte s kakšnimi psihofizičnimi substancami, mi pa na kraj pameti ne pade, da bi za to zapravljali denar, ki ga veliko raje namenimo tistim, ki dejansko delajo z mladimi in verjamem, da še bodo, tudi v vedno težjih finančnih pogojih. Pa ne pisat, da bi nekdo to lahko brezplačno naredil, ker tudi čas tistega, ki bi to počel nekaj stane in je bolje, da ga nameni za kaj bolj konstruktivnega.
Kar se pa kritik tiče, predlogov, mislim, da sem o tem že pred leti pisal, še vedno veliko večjo težo dam kritiki in predlogu nekoga, ki napiše npr. " Po mojem mnenju bi bilo treba narediti to in to in sam sem in bom v okviru tega naredil to in to, rabil bi pa s strani Zveze še..." kot pa nekomu, ki napiše npr. "Moti me, da niste naredili tega in tega in zahtevam, ker stefunkcionarji, da takoj naredite to in to...". Upam, da sem razumljiv.
Tukaj zaenkrat zaključujem z mojim pisanjem, bom pa napisal še en prispevek, ker se mi je po sedmih dneh dopusta končno uspelo odpočiti in naponiti baterije, da lahko nekaj časa in energije, sedaj ko otrok končno spi, namenim balinanju Grin
Prijavljen

Sandi
Mixa
ekspert
*****
Objave: 571


Ogled Profila
« Odgovori #21 dne:: 27.junij 2015ob 20:35 »

Počivaj raje še dva dni !


meni pa Zarjan še vedno ni odgovoril ali bomo prespali v noči iz 28 na 4 pri njih hahahahhahhahah
(sedu bi en tedn'čk Goriških Brd ) hihihi

Lep pozdrav pa umirite konje sej bo bolje Smeško
 
Prijavljen
Zarjan
balinarski navdušenec
***
Objave: 132


Ogled Profila Email
« Odgovori #22 dne:: 28.junij 2015ob 13:40 »

Pozdravljeni še enkrat.

Sandi, nisem omenjal nobenih anket, omenil sem slabosti, ki se dogajajo ob baliniščih. Predlagal pa sem naključne obiske vodstva BZS,  klubskih vodstev, če sem bolj natančen, morda ob organizaciji državnih prvenstev, kjer bi bila možnost poklepetati o problemih, ali dobrih idejah in načrtih, ki jih sicer klubi imajo, nimajo pa možnosti jih predstaviti širšemu delu balinarske zveze.


Lp, Zarjan     
Prijavljen
Zarjan
balinarski navdušenec
***
Objave: 132


Ogled Profila Email
« Odgovori #23 dne:: 28.junij 2015ob 13:44 »

Naj še tebi Miha odgovorim. V Brdih ste vedno dobrodošli, tudi prespite lahko pri nas le datumi so malček problematični Wink
Konji pa so čisto mirni, nič bat.


Lep pozdrav iz toplih sončnih Brd.
Prijavljen
Mixa
ekspert
*****
Objave: 571


Ogled Profila
« Odgovori #24 dne:: 28.junij 2015ob 14:36 »


Wink
Prijavljen
Zarjan
balinarski navdušenec
***
Objave: 132


Ogled Profila Email
« Odgovori #25 dne:: 04.julij 2015ob 12:00 »

DP DEČKI DVOJICE  -  Vipolže, 04.07.2015

1. skupina

  Postojnska jama 1 : Korte 2                13:0
  Repentabor : x                                    6:0
  Korte 2: x                                           6:0
  Postojnska jama : Repentabor             13:2
  Korte 2 : Repentabor 

2. skupina

  Goriška Brda : Hrast                            5:8
  Hrast : Goriška Brda                           13:4
NAPREJ: Hrast, Goriška Brda 1

3. skupina

  Korte 1 : Orlek Pivka                          11:12
  Postojnska jama : x                             6:0
  Korte 1 : x                                          6:0
  Orlek Pivka : Postojnska jama 2           12:6
  Korte 1 : Postojnska jama 2

4. skupina

  Krim : Goriška Brda 2                         10:8
  Pliskovica : x                                       6:0
  Goriška Brda 2 : x                                6:0
  Krim : Pliskovica                                  9:11
  Krim : Goriška Brda 2
Prijavljen
Zarjan
balinarski navdušenec
***
Objave: 132


Ogled Profila Email
« Odgovori #26 dne:: 04.julij 2015ob 13:40 »

DP DEČKI DVOJICE  -  Vipolže, 04.07.2015

1. skupina

  Postojnska jama 1 : Korte 2                13:0
  Repentabor : x                                    6:0
  Korte 2: x                                           6:0
  Postojnska jama : Repentabor             13:2
  Korte 2 : Repentabor                           8:6
NAPREJ: Postojnska jama, Korte 2

2. skupina

  Goriška Brda : Hrast                            5:8
  Hrast : Goriška Brda                           13:4
NAPREJ: Hrast, Goriška Brda 1

3. skupina

  Korte 1 : Orlek Pivka                          11:12
  Postojnska jama : x                             6:0
  Korte 1 : x                                          6:0
  Orlek Pivka : Postojnska jama 2           12:6
  Korte 1 : Postojnska jama 2                  11:6
NAPREJ: Orlek Pivka. Korte 1

4. skupina

  Krim : Goriška Brda 2                         10:8
  Pliskovica : x                                       6:0
  Goriška Brda 2 : x                                6:0
  Krim : Pliskovica                                  9:11
  Krim : Goriška Brda 2                           9:6
NAPREJ: Pliskovica. Krim

2.KOLO

Postojnska jama 1 : Krim  13 : 4
Korte 2 : Pliskovica  4 : 12
Hrast : Korte 1  13 : 1
Goriška Brda 1 : Orlek Pivka  7 : 12 

POLFINALE

Postojnska jama : Orlek Pivka
Pliskovica : Hrast
« Zadnje urejanje: 04.julij 2015ob 15:15 od Zarjan » Prijavljen
Zarjan
balinarski navdušenec
***
Objave: 132


Ogled Profila Email
« Odgovori #27 dne:: 04.julij 2015ob 16:45 »

POLFINALE

Postojnska jama : Orlek Pivka  9 : 3  
Pliskovica : Hrast  4 : 9

FINALE za 3. mesto

Orlek Pivka : Pliskovica          13:1

FINALE za 1. mesto

Postojnska jama : Hrast         13:0


LESTVICA:

   1. Postojnska jama 1 (Povh Gašper, Švara Mia, Gombač Črt)
   2. Hrast (Štemfel Jaka, Grmek Jan)
   3. Orlek Pivka (Sedmak Domen, Sedmak Gašper)
   4. Pliskovica (Lerinc Tian, Bandel Zlobec Žan, Žerjal Eva)
« Zadnje urejanje: 04.julij 2015ob 17:53 od Zarjan » Prijavljen
Boštjan
urednik
ekspert
*****
Objave: 695Ogled Profila WWW Email
« Odgovori #28 dne:: 29.september 2015ob 20:21 »

V imenu komisije za delo z mladimi objavljam

DRŽAVNO PRVENSTVO - U14 - IGRA V KROG 2015

PRIJAVLJENE EKIPE

Postojnska Jama   -Gašper Povh  in Mia Švara
Korte Izola  - Benčič  Sara, Jakomin Mark in Žunič Edo
Repentabor (Sežana) -  Guštin Jan
Goriška Brda  - Zaletel Matjaž  in Kristančič  Tomaž
Pivka  -  Sedmak Gašper, Sedmak  Domen  in Požar  Patrik
Pliskovica  (Sežana) - Žerjal  Eva in Lerinc  Tian
Hrast   ( Sežana) -  Grmek  Jan in Stremfel  Jaka
Krim  Zmajčki Ljubljana -  Škoberne  Laura  , Vehovec  Leja  in Šepič  Bojc
B.K. Tržič   -  Stubljar  Jure  in  Roblek Žiga

SEŽANA  04.10.2015  OB  9 URI

1.Skupina  igr. 1,2                  Št. za finale

POVH  GAŠPER  -  BENČIČ  SARA             1.
GMEK  JAN     -  JAKOMIN  MARK            2.
GUŠTIN   JAN

2.Skupina     igr.  3,4

ŠTREMFEL  JAKA   -  ŽUNIČ  EDO          3.
LERINC  TIAN    -   ŠVARA  MIA          4.
ŽERJAL  EVALJUBLJANA   KRIM   04.10.2015   ob  9  URI


1. Skupina   igr  1,2


VEHOVEC  LEJA  -  ZALETEL  MATJAŽ       5.
ŠEPIČ  BOJC     -  SEDMAK  DOMEN        6.
ROBLEK   ŽIGA

2. Skupina   igr  3,4


SEDMAK  GAŠPER    -  ŠKOBERNE   LAURA      7.
ŠTUBLJAR  JURE    -  KRISTANČIČ  TOMAŽV    8.
POŽAR  PATRIK


Tekmovanje poteka po sistemu peterice. V finale državnega prvenstva se uvrsti  osem tekmovalcev iz vsake skupine po dva. Finale je predvideno 17.10.2015 v Ljubljani na Krimu.


Prijavljen

Kdor dela, ta tudi greši ...
Slavc Dobnikar
veteran
******
Objave: 1415


Ogled Profila Email
« Odgovori #29 dne:: 04.oktober 2015ob 16:14 »

DP IGRA V KROG U-14 - POLFINALE, NEDELJA, 04.10.2015

SEŽANA

1. skupina
Povh Gašper: Guštin Jan         22:21
Grmek Jan :Jakomin  Mark       14:15
Grmek Jan: Guštin Jan           15:13
Povh Gašper: Jakomin Mark       25:15
Jakomin Mark :Grmek Jan        14:15
V finale: Povh Gašper in Grmek Jan

2. skupina
Štrempfl Jaka: Lerinc Tian      10:7
Žunič Edo :Švara Mia           10:16
Lerinc Tian :Žunič Edo          5:9
Žerjal Eva :Švara Mia          12:14
Štrempfl Jaka: Švara Mia        20:17
Žerjal Eva :Žunič Edo           9:12
Švara Mia: Žunič Edo            19:15
V finale: Štrempfl Jaka in Švara Mia


LJUBLJANA - KRIM

1. skupina
Vehovec Leja: Tomažič Blaž      12:2
Sedmak Domen: X                  6:0
Tomažič Blaž: X                  6:0
Vehovec Leja: Sedmak Domen      13:10
Tomažič Blaž :Sedmak Domen      3:4
V drugi krog: Vehovec Leja in Sedmak Domen

2. skupina
Zaletel Matjaž: Furdi Katarina  14:10
Šepic Bojc: X                    6:0
Furdi Katarina: X                6:0
Šepic Bojc :Zaletel Matjaž      7:12
Furdi Katarina :Šepic Bojc      6:15
V drugi krog: Zaletel Matjaž in Šepic Bojc

2. krog
Vehovec Leja: Šepic Bojc        15:8
Sedmak Domen :Zaletel Matjaž   12:15
V finale: Vehovec Leja in Zaletel Matjaž

3. skupina
Sedmak Gašper: Štubljar Jure    14:6
Škoberne Laura: Kristančič Tom. 22:3
Štubljar Jure: Kristančič Tom.  11:10
Požar Patrik: Škoberne Laura    15:13
Sedmak Gašper: Požar Patrik     14:12
Štubljar Jure :Škoberne Laura  17:21
Požar Patrik:Škoberne Laura   10:18
V finale: Sedmak Gašper in Škoberne Laura


Prijavljen
Strani: 1 [2] 3
  Natisni  
 
Pojdi na:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!