Balinarska Zveza Slovenije
16.junij 2019ob 08:49 *
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.
Novice:
 
  Domov Pomoč Išči Koledar Prijava Registracija  
  Pokaži prispevke
Strani: [1] 2 3 ... 13
1  Tekmovanja v OBZ / OBZ Postojna / Odg: TEKMA ORO MET : KOŠANA dne:: 13.junij 2018ob 21:54
Po katerih pravilih se prestavlja tekma 2. lige Zahod med ekipama Kolektor Idrija: Košana Videm v 13.kolu.
Glede na člena (33 in 44), ki jih TK (Boštjan Hergler) omenja se tekme lahko prestavlja samo zaradi reprezentančnih obveznosti oz. nekih specifik posameznega kraja. Da pa je na isti dan tekma 2. Lige, kot je državno prvenstvo je odgovorna TK. Ona dirigira tekme v Koledarju tekmovanj.

Prosil bi Vodjo TK, da mi to razloži zakaj je bila ta tekma prestavljena na petek, dan prej.
Je kdo kaj vprašal igralce Videm KOŠANE, če morda kak igralec takrat sploh lahko igra ali ne praznuje kako obletnico.

Po pravilniku lahko TK prestavi tekmo samo zaradi tega odstavka v pravilniku 44. člena:

»...v primerih, kadar so ugotovljeni upravičeni razlogi za spremembo zaradi specifičnosti tekmovanja v posameznih krajih ali krajevnih običajev.«

Prosim, da mi odgovorite kakšne specifičnosti in običaje ste našli...?


PRAVILNIK O TEKMOVANJIH 33. člen pravi:
»V primeru, da v posamezni ekipi nastopa eden ali več reprezentantov Slovenije, datum odigranja tekme pa sovpada z nastopom reprezentance Slovenije, tekmovalna komisija določi nov datum odigranja tekme v državnem prvenstvu.
Tekmovalna komisija BZS lahko določi nov datum odigranja tekme samo v primeru, da je reprezentančni nastop določen v mednarodnem koledarju.Sklep o določitvi novega datuma mora tekmovalna komisija sprejeti najmanj 15 dni pred prvotno določenim datumom odigravanja tekme (po koledarju tekmovanj). Proti sklepu tekmovalne komisije ni ugovora.
Prvenstvena tekma ne more biti odložena, če je odrejeno, da se vse tekme kroga odigrajo istega dne ob istem času. V tem primeru se (lahko)odloži celotni krog.«

Tu je vse jasno (Tekme se ne sme prelagat)


Pravila o tekmovanjih 44 člen pravi:
» Koledar tekmovanj sprejme IO BZS.
Vsaka tekma se mora odigrati na dan, določen v Koledarju tekmovanj in ob uri,
določeni v teh pravilih za posamezno tekmovanje.
Igranje tekem na drugi dan ali s pričetkom ob drugi uri kot je določeno v teh
pravilih, lahko opravi tekmovalna komisija pred objavo Koledarja tekmovanj v
primerih, kadar so ugotovljeni upravičeni razlogi za spremembo zaradi specifičnosti tekmovanja v posameznih krajih ali krajevnih običajev.
Igranje tekme se lahko prestavi na drug dan ali ob drugi uri kot je določen v
Koledarju tekmovanj zaradi obveznosti v odsotnosti igralca kluba zaradi
reprezentančnih ali drugih obveznostih v organih F.I.B in to v primerih in na način določen v 33. členu Pravilnika o tekmovanjih. Izjemoma pa lahko tudi v drugih opravičenih primerih, ki jih na prošnjo ene od prizadetih ekip dovoli TK BZS z izdajo posebnega sklepa ali določbe.
 
Tukaj je omenjena beseda »Izjemoma pa lahko tudi v drugih opravičenih primerih«
Ste mogoče zaradi te besede prestavili tekmo??? Dajte mi pojasnit?


Leta nazaj je veljalo pravilo, ki ga je TK objavila, da se zadnja 2. kroga NE sme prestavljati tekem. Takrat ste to uveljavlali, sedaj pa ne. Glede na člen 33 bi morali oz.  odložiti celoten krog, da je izpolnjeno pravilo v odigranju tekem v istem času. Tukaj bo najbolj izgubila ekipa Košane Videm. Glede na to, da bo tekma odigrana dan prej, vam lahko že v naprej povem rezultate najmanj treh tekem. Videm bo zgubil. Obrov bo zmagal ekipo Nanosa in Goriška Brda bodo zmagala Cesto. In potem gremo v zadnje kolo...

Saj vem, da se ne bo zgodilo nič. Kot ponavadi. Mogoče kaj meni...
Ampak sem na tekočem... in spremljam in opozarjam...

Lep pozdrav od
Danijel-a
13.06.2018


2  Tekmovanja v OBZ / OBZ Postojna / Odg: TEKMA ORO MET : KOŠANA dne:: 13.junij 2018ob 20:51
Pozdravljeni
Bom spet malo napisal. Res da je že sreda. Ma sem moral vso pijačo popiti, ker mi jo je zelo veliko ostalo. 

Samo da Vas spomnim. Tekma visokega rizika je bila v soboto odigrana po pravilniku in v pravem času. Pravila je treba spoštovati.
Res je, da sta novo dirigirana sodnika malce zamudila. BZS bo že ukrepala z kakšno kaznijo, saj je "striktna" do pravil.

In glej ga zlomka. Na žalost se je trekma končala z remijem. Ta rezultat je na žalost po pravilih tudi možen...
Zdaj se samo sprašujem ali je to veljaven rezultat ali ne. Bomo videli? Sodnika sta ga potrdila kot veljavnega.

Pa naj mi kdo reče, da se to tekmo v četrtek ni dalo odigrat. Sem še zmeraj jezen. Jutri moram plačati račun tudi za tiste, ki jih ni bilo.
So bili pač napovedani, da pridejo. BK Košana pa je morala tekmo odigati korektno po pravilih.

Ker sem v spodnjem dopisu obljubil, da bom sedaj "strikten" do prestavljanja tekem v bodoče in obveščal o nepravilnosti, sprašzjem TK naslednje:


3  Tekmovanja v OBZ / OBZ Postojna / TEKMA ORO MET : KOŠANA dne:: 08.junij 2018ob 10:07
Pozdravljeni balinarji

Se opravičujem.
 Ampak sem moral to napisati. Razlog je »jeza in » bes« na pripadnike BZS Slovenije.

Dne 09.06.2018 (12. kolo 1. DL Zahod) je po rednem kolu tekma med ORLEK Oro Met in Košana.
V teh dneh sam praznujem okroglo obletnico 50 let sem za 9. junij (sobota) predvidel praznovanje obletnice z določenimi povabljenci. Med temi povabljenci so tudi vsi člani ekipe BK Košana z družinami, plus ostali člani kluba drugih ekip Košane ter nekaterih igralcev Oro Met-a s katerimi imam prijateljske odnose.
Na zvezo je klub BK Košana tekmovalni komisiji (Srečko Lapajne) poslali prošnjo o odigranju tekme dva dni prej (7.junij-četrtek). Pred tem smo se z ekipi BK Oro Met vse o prestavitvi tudi dogovorili. Dogovor je bil tudi z dirigiranimi sodniki pozitiven.
TK (Boštjan Hegler) nam je odgovor podala negativen in nas obvestila, da to ni v skladu z pravilnikom in se je izgovarjala, da nočejo nevšečnosti kot so jih imeli z ekipami v preteklosti. Sam sem se precej nasmejal, ko sem to zavrnitev prebiral in se spomnil kaj se je vse to prestavljalo in to brez posledic kršenja pravilnika. Sedaj pa bodo to začeli »striktno« upoštevati in to ravno z začetkom pri meni.
 Kar je pa še najbolj smešno nam pa TK dovoli odigati tekmo v soboto zjutraj, ker »kao« je to isti dan in bi še šlo.

Obe ekipi so se strinjale ,da tekmo vseeno odigramo v četrtek ob 18.00. Nikakor nisem mogel razumet, kaj je z odigranjem v naprej kršeno. Kakšna kršitev je odigati tekmo rednim kolom?
Potem pa so se začel dogajatii stvari (cca ob 12.00 v četrtek), ki jih nerazumem. Temu bi rekel jaz »korupcija« v balinaju.

Od tu naprej pa nastopi moč predstavnika BK Marjetice Koper, ki je telefonaril na zvezo, da je omenjena tekma vnaprej predvidena z remijem. Tu se tudi sprašujem ali bo sploh dovoljen remi na tekmi, če do tega pride in ali bo sploh veljal, tudi če je možen. To razumem kot , da remi med ekipamo točno na tej tekmi ni možen.
Miloš Nikolič je takoj obvestil sodnike in jim prepovedal iti na tekmo v četrtek. To sem zvedel preko predsednika OBZ Postojna, ki nas je o tem tudi korektno obvestil. Povedal mi je tudi. da zveza sumi, da bo tekma končala z remijem. Takoj zatem sem pokličal Draga Štunf-a in ga obvestil o tem, da tekme ne bo. Direktno sem ga vprašal ali je res kar se govori. To mi je odločno to zanikal.
Nikakor misem mogel razumeti te logike da sem v trenutku ostal brez cca 50 povabljencev dva dni pred praznovanjem. Hvala lepa BZS in Vaša pravila, ki nikoli nimajo jasnega epiloga in zaključka.
Aja. Ta dopis pišem ob 9.30 v petek zjutraj. Pogledam slučajno na teletext in vidim da rezultat 12. kola tekme 2. Državne lige Zahod med Cesto in Tabor Ozeljanom že napisan. Ni bil pa vpisan na BZS Forumu. Kje je tu logika, dragi funkcionarji?

Dragi balinarji. Če so pravila jasna za vse ligaše, se sprašujem katera oseba je njim dovolila odigrati tekmo vnaprej. Bomo videli kakšne sankcije bodo dobile te dve ekipi in kaj smo mi zamudili ker nismo tekmo odigrali!.
Za naše neodigranje v četrtek so najbolj odgovorni: Š. Lapajne, B. Hegler, S. Kofol in predstavnik v IO , član Marjetice Koper Primož Marinko.
Člana BK Marjetice glede tega povsem razumem, saj se z BK Košano bori za prvo mesto v 1. Državni ligi zahod.   

Da zaključim.
Med tem pisanjem sem tudi videl da je BZS spremenila dirigirane sodnike za soboto. Poslali so nam Kosar-ja in Založnika namesto Bašiča in Zakrajška.
Očitno je tekma Košana Oro Met visokega rizika. Sedaj se je BZS celo odločila, da bo opravljala kontrolo tekme še edine neporažene ekipe v 1. ligi Zahod. Ne razumem!
Škoda, ker so meni vzeli s prestavitvilo tekme to možnost, da na tekmi ne morem biti prisoten. Mogoče je to tudi del te taktike.

Prosim, predsednika sodniške komisije Nikoliča, da na tekmo med Ilir. Bistrico in Marjetico Koper pošlje tudi druge ljubljanske sodnike. Tveganje o dobrem rezultatu za Marjetico je velik.

Bom ponovil še enkrat. Tekma je bila (sedaj ni več) prestavljena s tem namenom, da jaz osebno lahko povabim tudi vse člane ekipe na moje praznovanje in obletnico. Ta dan pa je na žalost sobota. Zdaj mi je to v neki meri splavalo po vodi za več kot polovico povabljencev.
Še enkrat hvala lepa BZS za vse.
Na BZS bom tudi uradno poslal dopis , da se odpovodujem vsem sodniškim obveznostim v prihodnosti , ker me je ta »agonija« precej prizadela.
Z močnim vplivom BZS na neodigranje tekme v četrtek sem globoko razočaran. Vem pa samo nekaj, da naslednja leta Nobena tekma NE SME biti prestavljena.
Bom preverjal informacije in obveščal o nepravilnostih...

Obenem pa vabim vse prijatelje balinanja na tekmo ob 16.00 V Pivko. Boste videli kaj je to tekma visokega rizika. Ekipa Košane ima pripravljene čelade ...

Pozdrav vsem balinarjem
Danijel Milavec
 8. junij 2018
4  Tekmovanja v OBZ / OBZ Postojna / Odg: Zimska trim liga 2016/17 - Postojna dne:: 16.marec 2017ob 11:49
Rezultati tekem 9. kroga:

Idrija : Tičnica                     11: 5   
Bar Bor : Sovič                     3 : 13
Postojna : Košana                 8 : 8
Cerknica : Rakek                 12 : 4
Hrašče : Cappuccino            13 : 3

Lestvica po rednem delu:

1. IDRIJA                        9     8    0    1         16        + 46
2. SOVIČ                          9    7    1    1          15        + 72
3. KOŠANA                       9    5    3    1          13        + 28
4. CERKNICA                    9    6    0    3          12        + 36
5. POSTOJNA                    9    4    2    3          10        +   2
6. HRAŠČE                       9    3    1    5           7              0
7. BAR  BOR                     9    3    1    5           7         -    8 
8. RAKEK                         9    3    1    5           7         - 18
9. TIČNICA                       9    1    1    6           3        -  54
10. CAPPUCCINO              9    0    0    9           0         - 100     

V tem vikendu sledijo tekme končnice:

za 9. mesto: Tičnica : Cappuccino (petek 17.00),
za 7. mesto: Bar Bor : Rakek (sobota 10.00),
za 5. mesto: Postojna : Hrašče (sobota 14.00),
Polfinale:      Idrija : Cerknica (sobota (17.00),
                   Sovič : Košana (nedelja 15.00).

v naslednjem vikendu nato sledita še tekmi za končno 3. in 1. mesto

Lp HZ   
5  Tekmovanja v OBZ / OBZ Postojna / Prvenstva OBZ Postojna - člani dne:: 07.marec 2017ob 14:34
Zainteresirane igralce obveščamo, da bo prvenstvo OBZ Postojna za člane - posamezno,
v soboto dne 18.3.2017 v balinarski dvorani Rešta v Pivki. Zbor igralcev je
ob 8.30 uri.
Igralci se na prvenstvo, zaradi negativnih izkušenj s predhodnimi prijavami iz preteklih let
(tekmovanja se je po prejetih prijavah nato udeležilo bistveno manj igralcev), prijavijo na
samem mestu tekmovanja, kjer bo opravljen žreb in določen natančen sistem tekmovanja,
glede na število prijavljenih. Pravico nastopa imajo vsi igralci (člani) registrirani v OBZ Postojna.

Vodja tekmovanje bo Drago Štunf.    

Na polfinalni del državnega prvenstva, ki bo 15.4.2017 (Planina Ajdovščina in Cesta,
se uvrstijo štirje (4) prvouvrščeni igralci.

Lp  
6  Tekmovanja v OBZ / OBZ Postojna / Odg: Zimska trim liga 2016/17 - Postojna dne:: 24.februar 2017ob 07:41
Rezultati 8. kroga:

Idrija : Bar bor                      12 : 4   
Cappuccino : Košana              4 : 12
Rakek : Tičnica                      15 : 1
Cerknica : Hrašče                  14 : 2
Postojna : Sovič                     4 : 12

Lestvica po 8. krogih:

1. IDRIJA                        8     7    0    1         14        + 40
2. SOVIČ                          8    6    1    1          13        + 62
3. KOŠANA                       8    5    2    1          12        + 28
4. CERKNICA                    8    5    0    3          10        + 28
5. POSTOJNA                    8    4    1    3           9         +  2
6. BAR  BOR                     8    3    1    4           7         +  2
7. RAKEK                         8    3    1    4           7          - 10
8. HRAŠČE                       8    2    1    5           5         - 10
9. TIČNICA                       8    1    1    6           3         - 48
10. CAPPUCCINO              8    0    0    8           0         - 90         

Lp HZ 

7  Tekmovanja v OBZ / OBZ Postojna / Odg: Zimska trim liga 2016/17 - Postojna dne:: 14.februar 2017ob 07:33
Rezultati 7. kroga:

Idrija : Postojna                    6 : 10   
Hrašče : Rakek                      6 : 10
Cappuccino : Sovič                3 : 13
Košana : Cerknica                 9 : 7
Bar Bor : Tičnica                   8 : 8

lestvica po 7. krogih:

1. IDRIJA                       7     6    0    1         12        + 32
2. SOVIČ                         7     5    1    1         11        + 54
3. KOŠANA                      7     4    2    1         10        + 20
4. POSTOJNA                   7     4    1    2           9        + 10
5. CERKNICA                   7     4    0    3           8        + 16
6. BAR  BOR                    7     3    1    3           7        + 10
7. HRAŠČE                      7     2    1    4           5        +   2
8. RAKEK                        7     2    1    4           5         - 24
9. TIČNICA                      7     1    1    5          3         -  34
10. CAPPUCCINO             7     0    0    7           0         -  82

Lp HZ           

8  Tekmovanja v OBZ / OBZ Postojna / Odg: Zimska trim liga 2016/17 - Postojna dne:: 01.februar 2017ob 08:08
Rezultati 6. kroga:

Idrija : Cappuccino            16 : 0   
Bar Bor : Rakek                 12 : 4
Postojna : Tičnica              10 : 6
Košana : Hrašče                10 : 6
Sovič : Cerknica                16 : 0

Lestvica po 6. krogih:

1. IDRIJA                       6     6    0    0         12        + 36
2. SOVIČ                         6     4    1    1           9        + 44
3. CERKNICA                   6     4    0    2           8        + 18
4. KOŠANA                      6     3    2    1           8        + 18
5. POSTOJNA                   6     3    1    2           7        +   6
6. BAR  BOR                    6     3    0    3           6        + 10
7. HRAŠČE                      6     2    1    3           5        +   6
8. RAKEK                        6     1    1    4           3        -  28
9. TIČNICA                      6     1    0    5           2        -  34
10. CAPPUCCINO             6     0    0    6           0        -  72     

Lp HZ       
9  Tekmovanja v OBZ / OBZ Postojna / Odg: Zimska trim liga 2016/17 - Postojna dne:: 17.januar 2017ob 07:58
Rezultati 4. kroga:

Idrija : Hrašče                 9 : 7
Bar Bor : Cappuccino      16 : 0
Postojna : Rakek            16 : 0
Cerknica : Tičnica          12 : 4
Sovič : Košana                8 : 8

Rezultati 5. kroga:

Idrija : Cerknica             10 : 6
Košana : Rakek                8 : 8
Postojna : Bar Bor            5 : 11
Hrašče : Sovič                 4 : 12
Tičnica : Cappuccino       12 : 4

Lestvica po 5. krogih:

1. IDRIJA                     5     5    0    0         10        + 20
2. CERKNICA                 5     4    0    1           8       + 34
3. SOVIČ                       5     3    1    1           7        + 28
4. KOŠANA                    5     2    2    1           6        + 14
5. HRAŠČE                    5     2    1    2           5        + 10
6. POSTOJNA                 5     2    1    2           5        +   2
7. BAR  BOR                  5     2    0    3           4        +   2
8. RAKEK                      5     1    1    3           3        -  20
9. TIČNICA                    5     1    0    4           2        -  30
10. CAPPUCCINO           5     0    0    5           0        -  56   

Lp HZ       
10  Tekmovanja v OBZ / OBZ Postojna / Erik ČEH - športnik občine Postojna dne:: 30.december 2016ob 09:50
Na slovesni razglasitvi športnice in športnika Občine Postojna v kulturnem domu Postojna dne 23.12.2016,
je Športna zveza Postojna za najboljšega športnika v letu 2016 razglasila člana BK Postojna Jama Erika ČEHA.

Erik ČEH je v letu, ki se izteka dosegel izjemne uspehe. Skupaj s klubskim kolegom Nikom Švara sta na mladinskem
svetovnem prvenstvu v Monaku postala svetovna prvaka v kraljevski disciplini dvojic. Erik je na tem svetovnem
prvenstvu osvojil tudi bronasto medaljo med posamezniki-klasično. V letu 2016 je v mladinski kategoriji (U-18)
osvojil 4 naslove državnega prvaka in bil z ekipo Postojnska Jama ekipni državni prvak. Za te uspehe ga je BZS
razglasila za balinarja leta v kategoriji U-18. Poleg tega je Erik nepogrešljivi igralec članske ekipe Postojnska Jama,
ki se je v letošnjem letu tudi z njegovo pomočjo iz 1. državne lige-Zahod uvrstila v Superligo, kjer po polovici
prvenstva zaseda zavidljivo 3. mesto. Eriku pa kot mladincu tudi ni težko odigrati tekem za drugo ekipo Postojne
v območni ligi OBZ Postojna.
Pri tem je potebno dodati, da je Erik to laskavo priznanje prejel po glasovanju športnih delavcev, klubov in društev
pod okriljem Športne zveze Postojna v zelo močni konkurenci, saj so bili meddrugim njegovi konkurenti za to priznanje
tudi svetovni prvaki v drugih športih.  

Poleg tega so na tej slovesnosti posebna priznanja za športne dosežke v letu 2016 prejeli še člani ekip BK Postojnska
Jama, v kategoriji U-14 in U-18 in za dolgoletno delo v postojnskem športu tudi vodja vseh ekip BK Postojnska Jama
Pavel Švara.

Čestitke Eriku in vsem ostalim prejemnikom priznanj. Le tako naprej.

Več v spodnjih povezavah:

http://www.postojna.si/13364-2/

https://bkpostojna.wordpress.com/2017/01/01/erik-ceh-sportnik-postojne/

Lp HZ
11  Tekmovanja v OBZ / OBZ Postojna / Odg: Zimska trim liga 2016/17 - Postojna dne:: 20.december 2016ob 20:29
Rezultati 3. kroga:   

Idrija : Košana                  9 : 7
Bar Bor : Cerknica             7 : 9
Postojna : Cappuccino       10 : 6
Hrašče : Tičnica               11 : 5
Sovič : Rakek                  12 : 4

Lestvica po 3. krogu:

1. CERKNICA                 3     3    0    0          6       + 30
2. IDRIJA                      3     3    0    0          6       + 14
3. HRAŠČE                    3     2    1    0          5       + 16
4. SOVIČ                      3     2    0    1          4       + 20
5. KOŠANA                   3     2    0    1          4      + 14
6. POSTOJNA                3     1    1    1          3      -  8
7. RAKEK                     3     1    0    2          2       -  4
8. BAR  BOR                 3     0    0    3          0       - 20
9. TIČNICA                   3     0    0    3          0       - 30
10. CAPPUCCINO           3     0    0    3          0       - 32   

Lp HZ       
12  Tekmovanja v OBZ / OBZ Postojna / Zimska trim liga 2016/17 - Postojna dne:: 12.december 2016ob 18:37
1. krog:

Idrija : Rakek              12:4
Sovič : Tičnica            16:0
Košana : Bar Bor          12:4
Postojna : Hrašče          8:8
Cerknica : Cappuccino   16:0

2. krog:

Idrija : Sovič               10:6
Cerknica : Postojna       14:2
Rakek : Cappuccino      14:2               
Hrašče : Bar Bor          13:3
Košana : Tičnica          12:4

Lestvica po 2. krogu:

1. Cerknica                   4 točke
2. Košana                     4
3. Idrija                        4
4. Hrašče                     3
5. Sovič                       2
6. Rakek                      2
7. Postojna                   1
8. Bar Bor                    0
9. Tičnica                     0
10. Cappuccino              0

Lp HZ
13  Tekmovanja v OBZ / OBZ Postojna / Sezona 2016/17 dne:: 12.oktober 2016ob 09:39
Rezultati tekem v I. območni ligi OBZ Postojna (jesenski del):

1. krog:
Bistrc - Postojna mladi               9:13
Videm Košana - Košana mladi    18:4
Hrašče - Pivka                           5:17
Grmada - Katarina                    10:12
Koseze - prosti

2. krog:
Pivka - Grmada                        11:11
Košana mladi - Hrašče              11:11
Postojna mladi - Videm Košana  16:6
Koseze - Bistrc                          13:9
Katarina - prosti

3. krog:
Videm Košana - Koseze             18:4
Hrašče - Postojna mladi             5:17
Grmada - Košana mladi             20:2
Katarina - Pivka                        10:12
Bistrc - prosti

4. krog:
Košana mladi-Katarina              10:12
Postojna mladi - Grmada           18:4
Koseze - Hrašče                        9:13
Bistrc - Videm Košana               17:5
Pivka - prosti

5. krog:
Hrašče - Bistrc                          4:18
Grmada - Koseze                      11:11
Katarina - Postojna mladi           15:7
Pivka - Košana mladi                 20:2
Videm Košana - prosti

6. krog:
Postojna mladi - Pivka               14:8
Koseze - Katarina                     12:10
Bistrc - Grmada                        18:4
Videm Košana - Hrašče              18:4    
Košana mladi - prosti  

Lestvica po 6. krogih:
1. Postojna mladi                  10 točk
2. Pivka                                   7 (-1 tekma)
3. Bistrc                                  6 (-1)                    
4. Videm Košana                      6 (-1)
5. Katarina                              6 (-1)
6. Koseze                                5 (-1)
7. Grmada                               4
8. Hrašče                                3
9. Košana mladi                       1 (-1)


Rezultati tekem v II. območni ligi OBZ Postojna (jesenski del):

1. krog:
Beu kamn 2 - Diabetiki             2:10
Bistc veterani - Beu kamn 1       4:8
Frnantovi - Športni park            7:5

2. krog:
Športni park - Beu kamn 2        2:10
Beu kamn 1 - Frnantovi            12:0
Diabetiki - Bistrc veterani          4:8

3. krog:
Beu kamn 2 - Bistrc veterani      8:4
Frnantovi - Diabetiki                  6:6
Športni park - Beu kamn 1         6:6

4. krog:
Beu kamn 1 - Beu kamn 2          9:3
Diabetiki - Športni park              6:6
Bistrc veterani - Frnantovi          9:3

lestvica po 4. krogih:  
1. Beu kamn 1                        7 točk
2. Diabetiki                              4
3. Bistrc veterani                      4
4. Beu kamn 2                          4
5. Frnantovi                             3
6. Športni park                         2


Rezultati tekem v ženski območni ligi OBZ Postojna (jesenski del):

1. krog:
Pivka - Orlek Oro Met              11:3
Postojna - Diabetinje               4:10
Košana - proste

2. krog:
Orlek Oro Met - Postojna          0:14
Košana - Pivka                         9:5
Diabetinje - proste

3. krog:
Postojna - Košana                   10:4
Diabetinje - Orlek Oro  Met      12:2
Pivka - proste

4. krog:
Košana - Diabetinje                 11:3
Pivka - Postojna                       8:6
Orlek Oro Met - proste

Lestvica po 4. krogih:
1. Postojna                            4 točke
2. Diabetinje                           4 (-1 tekma)
3. Košana                               4 (-1)
4. Pivka                                 4 (-1)
5. Orlek Oro Met                     0 (-1)

Območna prvenstva se nadaljujejo pomladi 2017.

LP HZ
14  Tekmovanja v OBZ / OBZ Postojna / Odg: Sezona 2015/16 dne:: 29.junij 2016ob 11:21
Odigrana je bila zaostala tekma v ženski območni ligi OBZ Postojna:

Postojna - Košana              4:4 

Tekma Košana - Diabetik ni bila in ne bo odigrana (tudi ne vpliva na končni vrstni red).

Končni vrsti red po 12. krogih:
1. Orlek Oro Met                15 točk
2. Postojna                          14
3. Diabetik                           11 (-1 tekma)
4. Košana                              6 (-1)         

Ženska ekipa Orlek Oro Met iz Pivke je prvak ženske območne lige OBZ Postojna
v sezoni 2015/16. Čestitke !!

Lp HZ                     
15  Tekmovanja v OBZ / OBZ Postojna / Odg: Sezona 2015/16 dne:: 27.junij 2016ob 08:59
Rezultati tekem v II. območni ligi OBZ Postojna:

12. krog, petek 24.6.2016:
Frnantovi - Športni park                   10:2
Diabetiki - Bistrc veterani                 12:0

Zaostala tekma:
Športni park - Diabetiki                     5:7   

Končna lestvica po 12. krogih:
1. Diabetiki                                         28 točk
2. Bistrc veterani                                  16
3. Frnantovi                                         15
4. Športni park                                      8

Ekipa Diabetikov iz Il.Bistrice je tako prvak II. območne lige Postojna v sezoni 2015/16. Čestitamo !


Rezultati tekem v Ženski ligi OBZ Postojna:

12. krog, sreda 22.6.2016:
Postojna - Orlek Oro Met                      2:6
Košana - Diabetik                                2:6

Lestvica po 12. (nepopolnih) krogih:
1. Orlek Oro Met                                 15 točk
2. Postojna                                          13 (-1 tekma)
3. Diabetik                                           11 (-1)
4. Košana                                             5 (-2)

P.S. Neodigrani sta ostali še prestavljeni tekmi: Postojna - Košana in Košana - Diabetik,
rezultat katerih lahko vpliva tudi na končni vrstni red, zato ta v tem trenutku še ni dokončen.

Lp HZ
Strani: [1] 2 3 ... 13
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!