Balinarska Zveza Slovenije
10.julij 2020ob 17:55 *
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.
Novice:
 
  Domov Pomoč Išči Koledar Prijava Registracija  
  Pokaži prispevke
Strani: 1 ... 37 38 [39]
571  Okrogla miza / Razno / Odg: Moško balinanje dne:: 01.november 2007ob 08:27
Jaz pa mislim, da je bil najbliže resnici o OBZL Boštjan. Že dalj časa opozarjam na to , da je povprečna starost med tekmovalci klubov OBZL ne vem točno, samo precej visoka. Nedvomno bi bilo potrebno pridobiti mlade balinarje saj drugače ne vem kam to pelje. Je pa še ena resnica . Nekdo je napisal nekaj o 40 - Štirideset , državnih ligašev?Huh Sprašujem se ali ni to nekam pretirana številka?
Glede denarja pa je tako. Res je, da klubi dosti dobijo od bifejev, res je pa tudi , da za zahteve kot jih postavljajo sedaj igralci to še zdaleč ni dovolj. In potem sta tu dva načina pridobivanja sredstev in sicer ali dobiš nekoga ki bo svoj denar vložil v uspeh kluba , ali pa pridobiti sponzorje, a to je delo ki zahteva kaj več od stokanja , da ni denarja.  Zavedati pa se je potrebno, da v vsakem primeru finančnega dobička od vložka pa če je to iz naslova sponzerjev, privatnih sredtev ali pa sredtev iz klubskega bifeja NI! Je le zadoščenje in ob velikem uspehu strah, da se pojavi nekdo , ki bo ponudil igralcu 10 EURO-v več in ta bo šel drugam!
Čedo spet ti z tem kaj se splača. Sodniki se boste morali zavedati, da sodite in dobite plačilo zato, ker nekdo balina in ne balina nekdo zato ker ti sodiš. In če je na tekmi sodnik bolje plačan, za 5 ur kot si napisal, od 90% tekmovalcev potem je nekaj hudo narobe. Primerjavo z sodniki iz drugih športov lahko naredimo pa le procentualno, se pravi toliko manj kot dobi balianr od nogometaša toliko manj naj tudi balinarski sodnik dobi manj od nogometnega. A se gremo tako?Huh?
Strani: 1 ... 37 38 [39]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!